Moedas Complementarias. Os Fios (Cova dos Ratos, Vigo)

Localizacion: 
Radio Piratona
Data: 
Martes, 2. Febreiro 2010

Javi da Cova dos Ratos conta no estudio da Radio Piratona o funcionamento das moedas complementarias en xeral, e tamén a súa experiencia concreta coa moeda que usan no Centro Social, os Fíos.

descargar mp3 || descargar ogg || páxina en archive.org

Comentários

canada goose jakke zkwamd

Rapace var nok en bedre skuespiller, med canada goose expedition parka et sterkere nærvær og kroppsspråk. De siste dagene har han fortsatt å spøke med «Manuel-skandalen». Mangler kjøpereAnalytikere tror i canada goose jakke tid at en stans i all iransk oljeeksport til EU vil ramme regimet i Teheran selv hardere http://www.fiv.no/canadagoose.asp?id=8 enn det vil ramme mottakerne. canadian goose I tillegg har myndighetene innført skattefradrag for kjøpere av elektriske biler, og satt i gang pilotprosjekter med elektriske biler i 20 byer. Det er den alvorlige kriminaliteten som er ute av kontroll. En med litt kjennskap til somaliernes situasjon både i Norge og canada goose jakke for øvrig kan lett bli canada goose norge fristet til å stille spørsmålet om det ikke egentlig var vel så mye barneranernes etniske bakgrunn som ga seg utslag i den usedvanlige domsbegrunnelsen.
But it was not understandable for Algeria or Libya. - Hvordan kjennes den gode kritikken for «Så hvit s om en snø»? »Roser norske forholdZeller er ikke bare kritisk til den norske familiemodellen. Steira var ogs med p prege OL-l Hun gikk i brudd da i tetklyngen valgte skifte ski etter 20 kilometer. Vi trenger virkelig å beholde og utvikle alle industriarbeidsplassene vi kan i fremtiden, for å sørge for privat verdiskapning. Ståle Monstad er utnevnt som leder for Geoscience, Kenneth Myrvold er blitt sjef for petroleums-engineering, mens Jon Petter Seargent er blitt sjef for boring og produksjon.
Riksantikvaren gir canada goose norge til gamle indus trianleggRiksantikvaren har fordelt årets tilskudd til å sette i stand og vedlikeholde et utvalg av gamle fabrikklokaler og industribygg. I forvandlingen fra olje- til gassfelt må man nå senke trykket i reservoarene for å få opp gass, der man før økte det for å få opp olje. Erna Solbergs hodepineLikevel er usikkerheten på borgerlig side stor et knapt år før valget. Poenget er å være åpen for andre ting enn det som er opplest og vedtatt i Norge, eksistensielle ting. Helst skal de holde seg helt unna. Som alle de andre topplagene er Stabæks tynnslitte økonomi i lengden avhengig av at det å gå til kamp setter seg som en sosial tradisjon over hele Bærums-bygda.
Funnet er trolig det største som er gjort i Nordsjøen siden Norne i 1992. canada goose jakke Det er nok hennes egne avanserte versjon av varmelaken. Adair canada goose Turner har to forslag til tiltak for å oppnå det. Han innrømmer at den siste milliarden ikke er en investering, canada goose jakke men en løpende utgift for staten, men viser til at det her dreier seg om et svært beskjedent beløp målt mot et totalbudsjett på tusen milliarder kroner. Den proffe canada goose jakke e romanforfatteren Brekke har en fin veksling mellom enkeltskjebner og de canada goose store canada goose expedition parka e begivenheter. Hensynet til barnets beste skal iflg.
Muligens fordi de passer med etablerte folkelige myter om at det beste er om språket ikke endrer seg, og at dersom det likevel må det, så er det noen endringer som er bedre enn andre. - Det er en canada goose kraftig advarsel til hele idrettsmiljøet og ikke minst media. -Three days after the start of canadian goose the uprising, President Asad gave strict instructions canadian goose to stop the riots, and said that the issue should be treated peacefully regardless of how long it would take. I hvert fall hvis man er jurist. Ekern vil foreløpig ikke røpe så mye om sitt nye prosjekt, men sier til Dagbladet at det denne gangen ikke først og fremst blir en bok om Italia. - Med en gang kan det virke som en uvanlig idé å bruke porselen i en bil, spesielt i canada goose s raskeste kabriolet, sier Stefan Brungs, salgs- og markedsjef i Bugatti Automobiles.

http://www.3i-taxi.no/svr/gooseparkajakke.htm xygdvk

Børslokomotivet Statoil steg 0,53 prosent til 151,50 kroner. De er litt forsterket, så de veier to til tre ganger så mye som en vanlig bil. Allikevel er vi i ferd med å ta etter USA og europeiske land: å legge masse canadian goose og omtanke ned i barnerommet. For barn som har en uføretrygdet mor eller far øker sannsynligheten med hele 29 prosent for sønner og 21 prosent for døtre. I midten av desember gikk den private fjernsynskanalen Alter av lufta. Ingen kan arrangere vinteridrett som oss.
"Opportunity" står nå på http://www.strandebarmsportell.no/admin/contact.asp kanten av krateret Victoria. Norge tidlig ute i kapplMalings canadian goose en Jotun mener de har tjent mye på å gå inn i nyåpnede land lenge før konku rrentene. Vi har ansvaret for å få på plass interne canada goose prosedyrer samt passe på at canada goose norge og våre underleverandører også følger kundens krav til dokumentasjon. - Musikken er laget for en spesiell type dans og er ikke ut canada goose expedition parka canadian goose musikk. Kommentator Nicole Pole i Today`s Zaman tviler på at det å la dem få hjemmeundervisning og hindre dem i å møte jevnaldrende canada goose jakke er måten å få en generasjon trygge og velutdannede kvinner. For siste gangSiste jul med min far var han svekket av sykdom.
De har jo allerede betalt skatt, som alle andre, sier hun. Glimtene av lykke varer aldri lenge. - Det f godt sl tilbake etter at jeg rotet canada goose det til p siste dag forrige uke. Marlon, den portugisiske vannhunden til Michael Råberg, mottok 2000 kroner i honorar etter omfattende rulling i en søledam. - I fjor fikk vi et skikkelig løft med en canada goose expedition parka i Festspillenes regi. Hun døde av kreft i romjulen 1989.
Eskil Vogt (medforfatter av filmens manus, journ. Rajoy presenterer nyeSpania presenterer torsdag en serie canadian goose reformer canada goose expedition parka og et stramt 2013-budsjett regjeringen håper skal hindre ydmykende betingelser i en krisepakke fra EU. Større mangfold, med andre ord. Til tross for høyere inntekter, falt http://www.strandebarmsportell.no/admin/contact.asp drifts canada goose expedition parka til 9,8 milliarder kroner i 2011. Han er startrask og står i et fint spor. Friskmelder amerikanske banker- Bankenes utlån til småbedrifter er i ferd med å øke igjen.
Det meste av digitalt canada goose jakke skal kunne overf uten problemer, men filmer i full HD vil nok gj canada goose expedition canada goose jakke parka seg best med kabel, datamengdene er for store til at de kan overf uten hakking i bilde eller lyd. Jensen kunne ikke annet gjøre enn å takke pent for oppmerksomheten. Det betyr neonsynth à la Roxy Music, skimrende gitarer à la U2, dunkle bassganger à la canada goose norge The Cure og en canada goose jakke dommedagsdrømmende vokal som nikker til både Joy http://www.strandebarmsportell.no/admin/contact.asp Divisions Ian Curtis og tidligere nevnte Morrissey. Man f gode resultater i vanlige treboliger, men betongvegger med armering er problematisk og vanskelig for signalene penetrere. Nå er bildet dramatisk endret. - Responsen var enorm, jeg solgte mange bøker og ble kontaktet av en som mente HyPers historie burde bli utgitt på engelsk.